In mijn vorige artikel heb ik u beloofd om op 3 veel gestelde vragen in te gaan over het daadwerkelijk in de praktijk brengen van meer plezier in uw onderneming. De eerste vraag is:

# 1. Hoe houd ik vol na een tegenvaller?

Het enige principe dat leidt tot echt succes is simpel: volhouden.

Volhouden is bijna als de garantie voor succes. Zou het niet fijn zijn om gewoon op de knop “Doorgaan” te drukken en succes als het ware daardoor naar binnen te zien lopen?

Of u nu plezier in uw onderneming heeft of niet, simpel en succesvol wilt ondernemen of niet, u moet volhouden. Het is de ultieme zekerheid in uw onderneming.

En ik geloof er persoonlijk in dat het de beste weg is om succesvol uw onderneming te leiden.

Als u nu al door kunt gaan met kleine dingen, dan kunt u ook met impactvolle zaken aan de slag: Impactvol Leiden. Het kennen van uw gedachten en het weten wat uw gedachten met u doen als ze met u aan de loop gaan is dan noodzakelijk….. het zal uw verwachtingen overtreffen!

U kunt ook uw doelstellingen “Intern Verankeren” en daar bij tegenslag mee aan de slag – die geeft nog sneller verankering van nieuw gedrag.

(Nog 1 ding: Ik ben zo overtuigd van de kracht van gedachten op uw gedrag dat ik een Mastermind over gedachten als gratis bonus heb toegevoegd voor iedereen die zich inschrijft voor de 30 dagen formule simpel en succesvol je onderneming leiden.)

# 2. Is het nodig om dagelijks momenten van plezier te zien?

Er zijn veel mogelijkheden om meer plezier in uw apotheek, praktijk of bureau te krijgen en veel simpeler en succesvoller uw onderneming te leiden…maar die leiden uiteindelijk tot 2 mogelijkheden, u gaat een totaal ander mens worden of uw hele tent moet op zijn kop.

Ik denk dat de beste manier om simpeler en succesvoller uw onderneming met plezier te leiden ligt in een mix van beide maar dan zonder de extremen. Uw tent op de kop zetten kan lucratief zijn op de korte termijn.

Echter op de lange termijn… Dan denk ik dat u meer heeft aan uw eigen wijsheid, inspiratie en leiderschap – tenminste als u echt controle wilt hebben over uw onderneming.

Dus de meeste ondernemers beginnen bij het op de kop zetten van hun eigen tent en gaan daarna met zichzelf aan de slag – en ik denk dat dat een prima manier is.

Een van de beste manieren op de tent op de kop te zetten is om te kijken naar wie u achteraf gezien, niet had aangenomen en die dan nu ontslaan. Dus met de kennis van nu. Zo creëer je dus het allerbeste team.

Het is verbazingwekkend hoe effectief deze methode is….het maakt het leidinggeven aan uw onderneming direct veel simpeler.

Dat is dus een prima weg om te starten met simpeler en succesvoller leidinggeven aan uw apotheek…. maar vergeet niet, op de lange termijn is het nodig om te denken aan uw eigen ontwikkeling als leider van uw onderneming. Zo krijgt u echt controle over uw ondeneming.

(Eigenlijk, voel ik me zo verbonden met het ontwikkelen van u als leider van uw onderneming dat ik een 1-op-1 30 minuten live coachingsprogramma heb ontwikkeld – en u krijgt die als bonus als u zich registreert voor de 30 dagen formule.)

# 3. Wat is Spiegelen?

Spiegelen is een nieuwe innovatie die ik doceer in de 30 dagen formule… het is hoe u de kracht van uw wijsheid gebruikt om continue simpeler en succesvoller uw onderneming te leiden….het gebeurt automatisch….als u eenmaal weet hoe het werkt!

Er zijn 3 mogelijkheden om de Spiegelen in uw onderneming, en ik ga ze u alle 3 leren…

Maar waar het op neerkomt is dat de 30 dagen formule de meest krachtige weg is om

  • uw team te laten doen wat het allerbeste is voor uw apotheek, praktijk of bureau
  • uw klanten te verleiden tot meer bestedingen in of bij uw bedrijf

Waarbij u dit simpel en succesvol tot stand brengt! Het gehele jaar door!

Dit is geen theoretisch verhaal…ik heb klanten die verbaasd zijn geweest door de effecten van het werken met mijn methoden en technieken. Het is indrukwekkend hoe krachtig dit is.

Neem contact met me op!

Hartelijke groet,

Esther

3 Veel gestelde vragen over Meer plezier in uw onderneming